Stinkskabe

Sikkerheden på arbejdspladsen er afhængig af, at der vælges rigtigt, når det handler om beskyttelsesventilation. Vi hjælper gerne med at finde frem til den optimale løsning i forhold til brugere, myndigheder og driftøkonomi. Med de nyudviklede lavenergiskabe kan vi også tilbyde markedets mest energivenlige stinkskabe. Herunder ses vores store udvalg af suge- og stinkskabe til favorable priser.
 

preload spinner

En skræddersyet løsning

Når du køber stinkskabe og sugeskabe hos os, bliver skabene produceret og bestykket individuelt til hvert enkelt projekt. Du kan derfor forvente en skræddersyet løsning, som passer perfekt til jeres behov på arbejdspladsen.

Stinkskabe og sugeskabe opbygges individuelt baseret på en grundmodel i modulmål. Se f.eks. standardudgaverne af  Stinkskab BASIC og Stinkskab PRO, som er vores mest solgte stinkskabe. Den indvendige indretning og bestykning med el og vvs aftales og projekteres for hvert enkelt stinkskab og afpasses efter de tekniske installationer, som stinkskabet skal tilsluttes. Luftflowet gennem skabet reguleres via en stinkskabsstyring, som skal være kompatibel med det eksisterende ventilationsanlæg, og alle stinkskabe og sugeskabe skal forsynes med en alarm for svigtende luftflow.

Er det ikke muligt at koble afkastet til et eksisterende anlæg, kan vi tilbyde en komplet løsning med installation af et lokalt ventilationsanlæg. 

Vi hjælper dig hele vejen

Der er mange ting at tage stilling til, når du skal bestille dit stinkskab. Du er velkommen til at ringe til 44537771 og få svar på dine spørgsmål, eller sende dem til os på e-mail. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan et stinkskab generelt fungerer, så kan du her læse meget mere om stinkskabe.