Laboratorieindretning

Hos Alfa-Omega er vi specialister i indretning af laboratorier og andre kliniske miljøer. 

Vi tilbyder et bredt produktprogram, der er målrettet mod kliniske arbejdspladser og hovedsageligt danskproduceret.

Den korte vej mellem projektering og produktion giver os stor fleksibilitet, og vore kreative arkitekter har gennem mange års samarbejde med brugerne erhvervet en solid erfaring i at optimere indretningsløsningen.

Håndværksentrepriser kan tilbydes i forbindelser med en nyindretning af laboratoriet - enten som fagentrepriser eller som totalentreprise.

Budgetter og tidsplaner

Allerede i idé- og projekterings-fasen udarbejder vi 3D-tegninger med budget og tidsplan. Det er din sikkerhed for, at opgaven bliver løst til rette pris og rette tid.

Laboratoriearbejde kræver professionel indretning

Fokus på energi og sikkerhed

Vi fokuserer på individuelle og energirigtige løsninger og at skabe laboratorier med høj brugersikkerhed – og vi påtager os gerne fuld projektstyring ved gennemførelse af din opgave.
 

Laboratorieindretning med 3D tegninger Alfa-Omega har indgående kendskab til de regler, der gælder for indretning af laboratorier, så indretning og inventar lever op til kravene, og din virksomhed bliver en sikker arbejdsplads.

Et stærkt team af erfarne arkitekter og byggefolk står klar til at løse dine opgaver uanset omfang. Vi udfører projekter lige fra indretning af nybyggeri, ombygning og modernisering af eksisterende lokaler til opdatering af den enkelte arbejdsplads.

 

 

Specialopgaver

Du vil aldrig opleve, at vi siger nej til en opgave, fordi den ligger uden for vores standard. I stedet vil vi arbejde på at flytte vores standard, så vi imødekommer dit behov. Det er der i årenes løb kommet mange specialløsninger ud af, og vi har måske allerede udviklet det produkt, du står og mangler.