FAQ

Spørgsmål

   

Svar

Hvor lang leveringstid er der på bordplader i skæve mål?   Det afhænger af materialet - laminat og stålbordplader tager ca. 10 arbejdsdage fra godkendt tegning til afsendelse. 
Kan I lave 4 bens hævesænke borde i 2 x 2 m?   Ja, det kan vi godt. Når vi har aftalt farve og bordplademateriale, sender vi et tilbud.
Udsender I nyhedsbreve?   Ja, bare ikke så ofte. Til gengæld er de vigtige, når de endelig kommer. Du er velkommen til at tilmelde dig ved at sende os en e-mail.
Har i rulleborde til renrum og GMO?  

Ja, vi har rulleborde helt i rustfrit stål, der er velegnet til brug i klassificerede laboratorier. Hvis du har specielle ønsker til størrelse eller udformning, kan vi også producere borde og rulleborde efter opgave.

Hvorfor skal et stinkskab testes inden det tages i brug, hvis det i forvejen er typegodkendt?   Typetesten fortæller kun, at stinkskabet virker i et standardiseret lokale og uden at en person arbejder i stinkskabet. I den virkelige verden er der mange faktorer, der kan forstyrre funktionen, f.eks. brugeraktivitet og rumventilation. Derfor er typetesten efter DS/EN 14 175 ikke pålidelig, og det er nødvendigt at eftervise skabets effektivitet i den aktuelle opstilling ved hjælp af en sporgasprøve.
Når recirkulation er forbudt i laboratorier, hvorfor har I så LAF-bænke med recirkulation?   Den recirkulerede luft i LAFbænke findes kun i et lukket system. For det første er luften renset gennem et HEPAfilter og for det andet kommer luften ikke ud i laboratoriet. De opfylder derfor kravene i "Særlige regler for lukkede systemer" i AT vejledning A.1.7