Case: Kirurgisk klinik i ekspresfart

 
Dan-kirurg.dk med speciallæge Haytham Al-Tayar i spidsen havde efter en årrække som kirurg i Maribo erhvervet et ydernummer i Valby og fundet en velegnet klinik. Drømmen om at flytte tilbage til København og åbne en ny speciallægeklinik med det nyeste og mest avancerede udstyr inden for gastroskopi tog form: Ombygningen blev planlagt, og de første patienter fik en plads i kalenderen.
 
Men den danske industriferie kom på tværs. Er man netop klar til at bestille inventar den første dag i ferien blot for at opdage, at der ikke bliver produceret noget som helst de næste 3 uger, er der grund til en smule panik.
 
Lørdag eller ej, ferie eller ej - Haytham kontaktede Alfa-Omega. Allerede søndag formiddag blev der holdt et møde på byggepladsen, og 3 dage senere var klinikken projekteret.
 
Med skarpt fokus på projektstyring og leveringstider lykkedes det at få indretningen leveret og monteret til tiden – inklusiv en specialfremstillet receptionsskranke og specialinventar til operationsstuerne.

Haster det?

Står du i en situation, hvor tidsplanen er skredet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil strække os til det yderste for at finde løsninger, der får tingene til at lykkes.

Receptionsdisk til speciallæge