Handelsbetingelser

Generelle firmaoplysninger

Alfa-Omega Erhvervsindretning aps
CVR nr. 19525171
mail@alfa-omega.dk
tlf. 44 53 77 71
Etableringsår: 1981

 

Betaling

På Alfa-Omegas webshop kan der betales med:

 

  1. Dankort - beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
  2. Faktura (for virksomheder med CVR-nr.) Hvis du er oprettet som firmakunde og kreditgodkendt hos Alfa-Omega, gælder dine normale betalingsbetingelser også ved køb i webshoppen. 
  3. Bankoverførsel til vor konto i Handelsbanken, reg. nr. 6489, konto 2020617. Vi sender en faktura, når vi har modtaget din bestilling.
  4. Paypal - og kreditkort som modtages af Paypal. Der beregnes ikke gebyr.

 

Levering

For at få varen leveret til din adresse skal du påregne at betale fragt. Fragten afhænger af varens vægt og størrelse.

Levering sker med fragtmand eller transportfirma. Leveringstiden er 3-5 dage for lagervarer. Varer, der ordreproduceres, leveres normalt på 10-20 arbejdsdage. Vi oplyser gerne den nærmere leveringsdag, når varen er klar fra produktion.
Køber skal ved modtagelsen sikre, at der er frie og uhindrede adgangsforhold. Eventuelle udgifter ved hindringer og ventetid i forbindelse med afleveringen debiteres kunden. Varen leveres så tæt på montagestedet, som chaufføren skønner forsvarligt at køre med lastbil.

Skal varen transporteres internt i bygningen på leveringsadressen eller leveres på etager over gadeplan, kan du tilkøbe denne service mod et pristillæg. Kontakt os for aftale herom på ordretidspunktet, så vi kan arrangere transporten som ønsket.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du bestiller lagervarer/færdigproducerede varer på Alfa-Omegas webshop. Det vil fremgå af bestillingen, om varen er på lager.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, varen modtages.
 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt ved indsendelse af email eller brev. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Følgende varer er undtaget fortrydelsesretten:

 

  1. Varer, som er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  2. Varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
  3. Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringenVarens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har betalt for varen, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig fraregnet leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre vi udtrykkeligt har aftalt noget andet.
Returbetalingen kan tilbageholdes, indtil vi har modtaget varen retur.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vor adresse sammen men en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Når du handler på Alfa-Omegas webshop, har du 2 års reklamationsret i overensstemmelse med Købelovens bestemmelser. Er der påviselige mangler ved varen, har Alfa-Omega ret og pligt til enten at afhjælpe manglen eller at foretage omlevering efter Alfa-Omegas valg. Alfa-Omega er erstatningsansvarlig efter dansk rets almindelige regler, men kan ikke gøres ansvarlig for noget indirekte tab, herunder driftstab o.l..
 
Dine egne eller dine håndværkeres eventuelle afhjælpningsforsøg fritager Alfa-Omega for ethvert ansvar i anledning af manglen. Såfremt producentens montagevejledning ikke er fulgt, bortfalder Alfa-Omegas mangelansvar. Hverken forsinkelse eller væsentlig forsinkelse gør det berettiget at hæve købet. Hverken mangler eller væsentlige mangler gør det berettiget at hæve købet. Alfa-Omega kan ikke pålignes projekteringsansvar for løsninger eller møbelkomponenter, som ligger udenfor producentens standardprogram. Udstyr eller installationer, der ikke leveres af Alfa-Omega, vil heller ikke kunne føre til projekteringsansvar.
 
Såfremt myndighederne stiller krav, der ikke er opfyldt med den aftalte leverance, betragtes opfyldelsen af sådanne krav som ekstraydelser, der leveres af Alfa-Omega efter regning. Alfa-Omega kan ikke drages til ansvar for de eventuelle fejl eller fejlagtige oplysninger, der måtte være i materiale, der er udarbejdet af vore leverandører. Alfa-Omega er ansvarlig for produktskader efter dansk rets almindelige regler. Dog omfatter produktansvaret aldrig driftstab, avancetab eller andet indirekte tab.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes efter forudgående aftale til vores adresse.
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en købsaftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 

Navn - Adresse - Telefonnummer - E-mail adresse - evt. CVR-nr.


Vi foretager registreringen af dine oplysninger for at kunne levere varen til dig og for at kunne overholde bogføringsloven.
Personoplysningerne registreres hos Alfa-Omega Erhvervsindretning aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Oplysninger afgivet til Alfa-Omegas webshop videregives på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Med registrering af email-adresse vil du lejlighedsvist kunne modtage henvendelser fra Alfa-Omega i forbindelse med produktopdateringer eller andre relevante informationer. Du kan til enhver tid anmode om sletning fra kundelisten.

Link til vores >persondatapolitik
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Ole Svendsen via email (kontakt-funktionen i webshoppen kan anvendes) eller med almindeligt brev. Det er vigtigt, at du beskriver årsagen tydeligt og detaljeret, så vi kan behandle din klage korrekt og finde en løsning på problemet.).
Skulle det  ikke lykkes os i at finde en løsning i fællesskab, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.