Klinikindretning

 

Indretning af klinikker

Alfa-Omega er ekspert i indretning af klinikker. Vi har mere end 30 års erfaring med alt fra analyse, projektering og selve opførelsen af klinikken. Vi kan hjælpe med klinikindretning i forskellige faser og projekter. Det kan være nybyggeri, ombygning eller udvidelse af den eksisterende klinik, vi klarer det hele!

Sådan kommer du godt fra start

Indretning af klinikker kræver god planlægning. En arbejdsplads med krav til fleksibilitet, hygiejne og ergonomi skal gennemtænkes og designes, før projektet kan sættes i gang.
Ved at udnytte vores erfaring fra projektets start kan du spare mange timer og måske undgå fejl, der er svære at rette op, når indretningsprojektet er gennemført.
Hør mere om klinikindretning på telefon 44 53 77 71.

Planløsning og farvevalg

Hvad der måske ligner en uoverskuelig række af beslutninger om rumforløb, opbevaringssystemer, elinstallationer, rumbelysning, ventilation, materialevalg osv. er dagligdag for os. Vi starter med en skitse, hvor du får et idéoplæg med budget og 3D visualiseringer. Du får det visuelle overblik, der giver dig det bedste grundlag for at træffe beslutninger omkring funktion, design og farvevalg.
Næste fase er den egentlige projektering. Vi gennemgår den detaljerede indretning af de enkelte rum sammen med dig og dine nøglemedarbejdere og kommer med input til den optimale udnyttelse af plads og økonomi.

Ud over det faste klinikinventar kan vi også hjælpe med klinikudstyr som lejer, operationslamper, blodtagningsstole m.m. Herved får du tænkt klinikudstyret ind i den samlede farvesætning af klinikken, og vi kan sørge for, at el- og vvs-installationerne er tilpasset det planlagte udstyr.

Byggetilladelser

Alfa-Omega kan også sørge for at skaffe de nødvendige byggetilladelser. Vi har løbende kontakt til Arbejdstilsynet, til kommunernes tekniske forvaltninger og til brandmyndighederne. Vi tager hånd om de byggetekniske godkendelser, så din klinikindretning lever op til lovkravene.

Kompetente håndværkere

Vi har indrettet, projekteret og bygget gennem mere end 30 år. Det giver en stor faglig ballast. Vore håndværkere er blevet grundigt afprøvet, og vore produkter har et dokumenteret højt kvalitetsniveau, som kan tåle det daglige slid i kliniske miljøer.

Fuld projektstyring eller et enkelt møbel

Et stærkt team af erfarne indretningsarkitekter og byggefolk står klar til at løse dine byggeopgaver.
Har du brug for at udskifte en enkelt stol eller et skab, står vi også klar med tips og rådgivning. Måske ligger oplysningerne allerede i vores webshop - klik her!

Finansiering af klinikindretning

Alfa-Omega formidler aftaler om leasing af klinikudstyr til flere forskellige leasingfirmaer.  Der kan være gode grunde til at vælge en leasingløsning, bl.a. hvis du ønsker en hurtig skattemæssig afskrivningsprofil.

 

Klinikindretning i lægehus Konsultationsrum i lægehus

Indretningslan af klinikIndretningplan for lægehus i skitsefasen. Hvert enkelt rum detailprojekteres i samarbejde med læger og behandlere.

 

Receptionsskranke i lægeklinik

Klinikbord i lægehus