Bordplader

Bordplader i rustfrit stål, laminat, keramik, epoxy mm.

Vi tilbyder alle typer bordplader, der anvendes i klinikker og laboratorier. Her ser du de mest anvendte materialer med priser i modulmål, men andre mål kan selvfølgelig leveres.

Bordplader med eller uden opkant

Bordpladerne i stål, epoxy, polypropylen og keramik kan enten fås med en lige kant eller en vulstkant, så spildte væsker ikke løber ned på gulvet. Der findes et stort udvalg i vaske til vores bordplader, og vi kan også levere og fremstille giftafløb, kar m.m. i stål, der svejses direkte i bordpladen. Kontakt os i dag og få vejledning om materialevalg for bordplader til laboratorier.

preload spinner

Ved valg af bordplader er det vigtigt at gøre sig klart, hvad den skal kunne holde til. F.eks. er bordplader i stål, granit og keramik ridsefaste og tåler varme langt bedre end laminat og plastbaserede bordplader. Arbejder du med stærke syrer, er bordplader polypropylen og epoxy til gengæld de mest velegnede.

Man kan også anlægge den helt pragmatiske vinkel at anvende laminatbordplader og acceptere, at de får lidt skjolder og ridser. Det er nemlig billigt at udskifte en bordplade med laminat.

 

Læs mere om de forskellige materialers egenskaber i vores >guide til valg af bordplader.