Om Alfa-Omega

 

Alfa-Omega har tegnestue i Fredensborg Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail med spørgsmål eller specielle ønsker.


 

Om Alfa-Omega Erhvervsindretning aps

Alfa-Omega har arbejdet med indretning af laboratorier, klinikker, lægehuse og andre erhvervslokaler gennem mere end 30 år.
 
Indretning og produktudvikling udføres af egne arkitekter, mens produktionen sker hos anerkendte underleverandører, hovedsageligt i Danmark.

Vi står for individuelle og energirigtige løsninger med fokus på høj brugersikkerhed og anvender leverandører med samme produktpolitik. Derfor finder du ikke billige kinavarer i vores webshop, og vore håndværkere er finsorteret gennem mange år, så de kan deres kram.

Alfa-Omega udfører også rådgivnings- projekterings- og byggestyringsopgaver på honorarbasis.

Det daglige projekteringsarbejde foregår på den hyggelige tegnestue i Fredensborg, men vi arbejder i hele Danmark og har også enkelte opgaver i udlandet.


Følg os på Linkedin:Grafik med økonomiske nøgletal


Referencer

Alfa-Omega har eksempelvis udført inventar- og indretningsopgaver hos:
 

Laboratorieinventar til mange afdelinger 


Specialinventar til Kolding Sygehus


DTU Aqua DTU Aqua, laboratorier Bygn. 221


Indretning af speciallægeklinik i BallerupLaboratorieindretning og specialopgaverLaboratorieinventar og antirystebordeRenrum med vandfast inventar Speciallægeklinik i totalentrepriseScience Park Skejby, specialinventarInventar til laboratorier i Tåstrup afd.Laboratoriemøbler til Klinisk MikrobiologiProjektering af ny hovedreceptionByggeprogram til laboratoriebygningHofmarskallatet Amalienborg, inventarKlinikinventar og renoveringsarbejderLaboratorieinventar og robotborde


Laboratorieinventar


Laboratorieinventar


Lægehuset Skelvænget, AssensLaboratorieinventar


Lina Medical, Indretning af laboratorie


Ombygning af lægehus i totalentreprise


Laboratorieinventar, aftræksskabe


 Nyindretning af laboratorium i lægehusHPLC skabeProcess Engineering, LaboratorieMobile aftræksskabe og inventarDyrlægehuset Nord, ventilationsanlæg