Aftræksskab, klaprude

Aftræksskab, klaprude

Pris fra 17.167,00 DKK

(ekskl. moms)

Aftræksskab, klaprude

Højde 100 cm, dybde 60 cmAftræksskab med klaprude

Aftræksskabe monteret på vægAftræksskabet anvendes til personbeskyttelse ved arbejde, der udføres lejlighedsvist eller til afsugning omkring vejepladser, analyse-apparater og lignende. Atræksskabet tilsluttes ventilationsanlægget og fjerner effektivt skadelige dampe og gasser, der udvikles bag afskærmningen.
 
Fronten er skråtstillet og forsynet med klaprude, der kan åbnes til en fri højde på 52 cm. I lukket tilstand er der stadig ca. 10 cm fri passage under ruden af hensyn til luftflowet. og det er også muligt at række ind og tænde et apparat uden at åbne ruden helt op. Front og sider er med glas eller plexiglas.
 
Aftræksskabet placeres direkte på bordpladen, der eventuelt kan forsynes med el- og vvs-armaturer. På billedet til højre er der monteret en gennemgående elkanal under de 3 aftræksskabe, så det er nemt at udvide antallet af installationer senere.
Skabet leveres med eller uden lys. Lysarmaturet er et LED-armatur med farvetemperatur som dagslys. Afbryderen placeres på kabinettet.
 
Flowstyring og den lovpligtige alarm for svigtende luftflow kan indbygges, hvis det ikke findes i ventilationssystemet. 
 
Standardmålene er: Højde 100 cm, og dybde 60 cm, bredder 100, 120 og 150 cm. Aftræksskabet kan også leveres i specialmål. Send os et ønske til størrelsen og få et tilbud - det klarer vi normalt inden for 24 timer.

Laboratoriearbejde, der kræver høj brugerbeskyttelse, skal normalt udføres i et stinkskab. Læs mere om forskellen på de forskellige muligheder for beskyttede arbejdspladser her: Forskellen på stinkskabe og aftræksskabe

 

Aftræksskab med hæve-sænkebord

Aftræksskabe kan leveres i kombination med et hæve-sænkebord, så din arbejdsplads bliver højdejusterbar.

Her er anvendt et firbenet bord med motor i hvert ben og en bordplade i syrefast rustfrit stål.

Tilslutning af ventilation og øvrige installationer skal naturligvis være fleksible. Det løses helt enkelt med en flexslange mellem den faste ventilationskanal og aftræksskabet.

Har du også brug for vand og afløb i skabet, kan vi også tilbyde fleksible løsninger til disse installationer.

 

Materialer
Selve aftræksskabet er udført i laminatplade, termolakeret aluminium og glas. Det er muligt at skifte et glas, hvis det skulle blive nødvendigt.

 

NB!
Arbejder du med kemikalier eller stoffer, der er brandfarlige, stærkt ætsende eller kræftfremkaldende, skal du vælge et stinkskab, der giver større personbeskyttelse.

Fleksibel aftrækskanalVentilationsinstallation til aftræksskab med flowmåler og motorspjæld