UPLC skab m/udtræk

UPLC skab m/udtræk

53.700,00 DKK

(ekskl. moms)

UPLC skab / HPLC skab med solventudtræk

Store glasskydelåger

6 solvent-bakker i rustfrit stål
9 stk. 230 v eludtag

Kabelgennemføringer efter ønske

Lys og afkaststuds

Bredde 170 cm, dybde 80 cm, højde 190 cm
Bæreevne op til 300 kg

Prisen og mål er vejledende, skabet bygges efter opgave

 

Model/Varenr.: UPLC
Lagerstatus: Produceres efter ordre, leveringstid ca. 6 uger
stk.

UPLC skab med solvent-udtræk

Vi har efter brugerønske udviklet dette HPLC / UPLC skab med udtræk til solvent-flasker i hver side, og skabet kan rumme 2 UPLC systemer.

Solventerne placeres i demonterbare bakker i rustfrit stål, og du kan trække hele rammen med solventer ud af skabet, når flaskerne skal skiftes.

Skabet er opbygget af en bærende konstruktion i stål. Forsiden og bagsiden lukkes med store glasskydedøre, der kan inddeles i 2 eller 3 sektioner. Lågerne har "hvilestop" så de fastholdes i de ønskede positioner i lukket tilstand. Pladematerialet er hvid højtrykslaminat.

Under bordpladen findes 3 skuffer, som kan leveres med greb eller med push-front, så de kan åbnes med knæet. Det kan ind i mellem spare dig for et handskeskifte.

Under skuffebåndet er der god plads til dunke og lignende, og fronten lukkes med glasskydedøre. Underskabet kan leveres med spildbakke i bunden.

UPLC-skabet er forsynet med indbyggede el-stik og har lysarmatur i toppen. Huller til gennemføring af slager udføres, hvor du har brug for dem. 

Hele skabet er monteret på hjul, så det kan flyttes for adgang til bagsiden. Der er bremse på 2 af hjulene.

Skabet tilsluttes ventalionsanlægget via en afkaststuds Ø 200 mm i toppen. 

Har du brug for at montere en PC til udstyret, kan vi tilbyde et smalt sidebord, der kobles på skabet . PC-en forbindes til chromatograferne gennem kabelhuller i korpus og kan flyttes sammen med skabet.

Kontakt os for en dialog omkring opbygning af det skab, der bedst muligt understøtter de chromatografer, du skal arbejde med.
 

UPLC / HPLC skab, elstik i bagkantUPLC/HPLC tilsluttes el, der er indbygget i bordet. Andre installationer, f.eks. netværksstik, kan indbygges.

UPLC skab med push-skufferSkufferne under bordpladen kan leveres med PUSH-åbning - skuffen er forsynet med en fjeder der skubber den ud ved et et tryk på fronten.

Solventbakke i HPLC / UPLC skab Solventer placeres i bakker i rustfrit stål med høje kanter, som opfanger eventuelt spild. Hele bakken kan løftes ud af skabet. Løbesporene til glaslåger er hygiejniske og uden krinkelkroge.