UPLC skab m/udtræk

UPLC skab m/udtræk

Ring for pris

UPLC skab / HPLC skab med solventudtræk

Store glasskydelåger

6 solvent-bakker i rustfrit stål
9 stk. 230 v eludtag

Kabelgennemføringer efter ønske

Lys og afkaststuds

Bredde 170 cm, dybde 80 cm, højde 190 cm
Bæreevne op til 300 kg

Skabet bygges efter opgave - indhent tilbud

 


Model/Varenr.: UPLC
Lagerstatus: Produceres efter ordre, leveringstid ca. 6 uger

UPLC skab med solvent-udtræk

Vi har efter brugerønske udviklet dette HPLC / UPLC skab med udtræk til solvent-flasker i hver side, og skabet kan rumme 2 UPLC systemer.

Solventerne placeres i demonterbare bakker i rustfrit stål, og du kan trække hele rammen med solventer ud af skabet, når flaskerne skal skiftes.

Skabet er opbygget af en bærende konstruktion i stål. Forsiden og bagsiden lukkes med store glasskydedøre, der kan inddeles i 2 eller 3 sektioner. Lågerne har "hvilestop" så de fastholdes i de ønskede positioner i lukket tilstand. Pladematerialet er hvid højtrykslaminat.

Under bordpladen findes 3 skuffer, som kan leveres med greb eller med push-front, så de kan åbnes med knæet. Det kan ind i mellem spare dig for et handskeskifte.

Under skuffebåndet er der god plads til dunke og lignende, og fronten lukkes med glasskydedøre. Underskabet kan leveres med spildbakke i bunden.

UPLC-skabet er forsynet med indbyggede el-stik og har lysarmatur i toppen. Huller til gennemføring af slager udføres, hvor du har brug for dem. 

Hele skabet er monteret på hjul, så det kan flyttes for adgang til bagsiden. Der er bremse på 2 af hjulene.

Skabet tilsluttes ventalionsanlægget via en afkaststuds Ø 200 mm i toppen. 

Har du brug for at montere en PC til udstyret, kan vi tilbyde et smalt sidebord, der kobles på skabet . PC-en forbindes til chromatograferne gennem kabelhuller i korpus og kan flyttes sammen med skabet.

Kontakt os for en dialog omkring opbygning af det skab, der bedst muligt understøtter de chromatografer, du skal arbejde med.
 

UPLC / HPLC skab, elstik i bagkantUPLC/HPLC tilsluttes el, der er indbygget i bordet. Andre installationer, f.eks. netværksstik, kan indbygges.

UPLC skab med push-skufferSkufferne under bordpladen kan leveres med PUSH-åbning - skuffen er forsynet med en fjeder der skubber den ud ved et et tryk på fronten.

Solventbakke i HPLC / UPLC skab Solventer placeres i bakker i rustfrit stål med høje kanter, som opfanger eventuelt spild. Hele bakken kan løftes ud af skabet. Løbesporene til glaslåger er hygiejniske og uden krinkelkroge.