Gift/kemikalie skabe

Gift/kemikalie skabe

Pris fra 4.650,00 DKK

(ekskl. moms)

Allround gift- og kemikalieskab med glaslåge

 

Dybde 55 cm, højde 183 cm Allround gift- og kemiskabe med glaslåger

Stålskabene til syrer, baser, og andre sundshedsskadelige stoffer, findes som enkeltskab eller dobbeltskab med lås og låger med plexiglas. Det gør det nemt at overskue indholdet, så du åbner den rigtige låge første gang.

Gift/kemikaliekabene er forsynet med med Ø 100 mm afkaststuds med flammespærring for tilslutning til ventilationsanlægget.

Der er som standard 3 flytbare hylder i stål og et udtageligt spildkar i bunden af skabet.
Hylderne og spildkarret kan også leveres i plast på forespørgsel, og ekstra hylder kan tilkøbes.

Samme skabsserie til opbevaring af kemikalier findes uden glas i lågen. Kemikalieskabe med enkeltlåge har hængsler i højre side. 
Der medfølger advarselsskilte i ISO 3864 standard.

Alle overflader er epoxylakeret i farven hvid, RAL 9010. 
 

Syrer og baser

Brandhæmmende

Advarsel

Undgå at opbevare kemikalier fra de forskellige familier sammen, og det er især farligt at blande stærkt ætsende syrer og letantændelige væsker i samme skab. Har du brug for et kemikalieskab, hvor der er adskilte rum med hver sin ventilation, skal du kigge på serien af Multirisk brandskabe.

 

 

Allround gift/kemikalieskabene yder en brandbeskyttelse, men er ikke velegnet til opbevaring af letantændelige produkter. Se i stedet >brandsikre kemikalie-skabe.
 

CO2-patron til sikring af brandskabSikkerheden i gift- og kemiskabe kan forøges ved montering af en CO2-patron, der fylder skabet med kuldioxid i tilfælde af brand (ekstraudstyr). Princippet er det samme som i en kulsyreslukker.

 

 

 

Gift- og kemikalieskab med glaslågeStærkt agressive kemikalier som koncentreret svovlsyre, salpetersyre og saltsyre bør opbevares i separate syreskabe.