Brandskab 30 min

Brandskab 30 min

Pris fra 15.756,00 DKK

(ekskl. moms)

Brandsikkert kemikalieskab 30 min.

Skab i grå melaminbaseret plade med god kemikalieresistens

Dybden er 55 cm

Vælg størrelse og antal kamre


Brandsikkert kemikalieskab

Sikkerhedsniveau 30 min 

Brandskabet til kemikalier er i grå kemikalieresistent laminatplade (RAL 7035) med brandisolering og yder 30 minutters beskyttelse mod brand efter EN 14770-1. Dørene er forsynet med en varmesikring, der sørger for at skabet automatisk lukker ved brand.

Kemikalieskabene kan vælges med et eller flere adskilte kamre, så kemikalier, der ikke må opbevares sammen, står i hver sit kammer i samme skab.
Ventilation tilsluttes i toppen, Ø 100 mm studs. Kemikalieskabe med flere kamre har separate kanaler med en studs for hvert kammer. Skabets ventilationsåbninger spærres automatisk af ved brand.

Hylderne i plast kan  placeres i forskellige højder og de har opkanter, som fanger eventuelt spild. Bunden af skabet er forsynet med en stor drypbakke (dog undtaget skabe i højde 64 cm).

Kanterne er i signalgul, så skabet ikke kan forveksles med almindelige laboratorieskabe.

Skabet har demonterbar sokkel, så det kan flyttes med pallevogn eller truck.

Skabets standarddybde er 55 cm, men vi kan også levere brandsikre kemikalieskabe i dybde 63 cm på forespørgsel. Ekstra hylder og drypbakker kan også bestilles.
 

Stor drypbakke i skabets bund opsamler eventuelt spild Spildbakken kan forsynes med en perforeret dækplade (option), og kan dermed anvendes som ekstra hylde