Brandskab m/udtræk 90

Brandskab m/udtræk 90

16.500,00 DKK

(ekskl. moms)

KemikaliebrandskabLabel til brandskab EN 14770-1

Dybde 62 cm, højde 188 cm

 

Vælg bredde

Vælg antal udtræk

Brandskab med rulleudtræk - 90 min.

Kemikaliebrandskabe indrettet med rulleudtræk giver dig fuldt overblik over indholdet på hylderne. Du undgår at skulle flytte på flasker og beholdere for at nå det, der står bagest i skabet. Rullehylderne har opkanter, der opsamler spild.

Brandskabet bestilles med 4, 5 eller 6 udtrækshylder, som fabriksmonteres jævnt fordelt i højden. Har du specielle ønsker til afstand mellem hylderne, kan andre placeringer eventuelt aftales.

Ventilation tilsluttes Ø 100 mm studs på toppen mod skabets bagside.

Skabene har samme korpus som brandsikre kemikalieskabe, der er opbygget med brandisolerende materiale som kerne i en sandwich-konstruktion med melaminplade på indersiden, og ydersiden er i brandlakeret stål, farve RAL9010 hvid.

 

Udtrækshylde

Rullehylderne trækkes automatisk ind, og i tilfælde af brand lukker dørene. Både døre og ventiler til udsugning og luftindtag har termosikring, så de forsegles helt tæt. Det sikrer, at personalet får minimum 90 minutter til at komme ud af lokalet, iden varmen når ind til kemikalierne i skabet.

 

Brandskabet leveres med lås.


De smalle skabe med 1 dør har hængsler i højre side.
 

 

 ​​​​

 

Kemikaliebrandskab 90 minutter med dobbeltlåge og udtrækVentil med termosikringTermosikring på luftventil. I tilfælde af høj temperaturstigning i lokalet, spærrer ventilen for luftpassage.

 

Brandskabe er meget tunge på grund af de brandhæmmende materialer i konstruktionen.

Kontakt os gerne for en gennemgang af jeres adgangsveje så vi kan imødegå eventuelle forhindringer for at få skabet på plads i bygningen.