GMO stoleserie

GMO stoleserie

Ring for pris

Vælg interval for sædehøjde

Vælg vippefunktion

Vælg hjul

 

GMO arbejdsstole

Arbejder du i et GMO laboratorie? Så kan vi tilbyde den helt rigtige arbejdsstol, hvor god ergonomi er forenet med et design, der er testet og godkendt til renrum.

Gode GMO stole har glatte, ugennemtrængelige overflader, og er udført i materialer, der tåler rengøring med desinfektionsmidler.

Gennemtænkt design til GMO laboratorier

Vores GMO stoleserie er designet, så bevægelige dele til stolens mekanisme er indesluttet i afdækninger med glatte overflader. Stolene er betrukket med sort kunstlæder, der forsegler sæde- og rygpolstringen, så der ikke kan frigives partikler.

Gasliften til højdeindstilling af stolene er monteret "omvendt" - de største cylinderdele sidder foroven, så der ikke kan løbe væsker ind i spalterne.

Større renhed med ESD hjul

GMO stolen står stabilt på den store stjernefod, som er udført i højglanspoleret aluminium og har 5 antistatiske hjul, også kaldet ESD-hjul. Med antistatiske hjul undgår du, at stolen oplades, f.eks. når du bevæger den over gulvet, eller hvis du sidder på den iført tøj, der kan danne statisk elektricitet. Bliver stolen statisk opladet, vil den tiltrække partikler og snavs. Stærke ladninger kan også beskadige følsom elektronik.

Stole med sædehøjde over 65 cm vil blive leveret med hjul med belastningsbremse, da der ellers er risiko for at de kan vælte. Foretrækker du, at stolen står helt fast, skal du vælge udgaven med glidere i stedet for hjul.

ESD hjul til GMO stole

Ergonomi

Den ergonomiske udformning af sæde og ryg gør stolen yderst behagelig at sidde i. Du kan desuden vælge mellem to modeller med forskellige vippefunktioner for sæde og ryg. Som standard har stolen fast sædeindstilling, mens ryggen kan vippe og indstilles i højden.

Skal du anvende den i længere tid ad gangen anbefaler vi, at du vælger GMO stolen i udgaven med dobbeltvip, hvor både sæde og ryg kan indstilles. Bemærk, at stole med dobbbeltvip har en højere ryg. 

Indstilling af ryglæn på GMO-stolIndstilling af ryg 

Indstilling af sædevip på GMO-stolSædevip (kun ved dobbeltvip)

 

 

 

 

 

 

GMO stol med lukket konstruktion og renrumslift

Hvordan vælger jeg den rigtige højde på stolen?

Stolene findes i 2 højdeintervaller: en standardstol og en høj stol. Standardstolen vil normalt dække dit behov for højdeindstilling, hvis du arbejder på et bord, der er 75 - 95 cm højt. Det dækker de fleste laboratorieborde og LAF-bænke.

Den høje model egner sig til arbejde på flader fra 90 - 110 cm over gulv. Det kunne f.eks. være aktuelt, hvis du betjener et apparat, der står på et almindeligt laboratoriebord.

 

Den høje udgave af GMO stolen har en fodstøtte, der kan indstilles i højden og klappes helt op.

Høj GMO stol med fodstøtte

Målskema
Sædehøjde Mekanisme Højde ryglæn Sæde dybde Varenr.
47-61 cm Standard 43 cm 44 cm GMO1-ST
47-61 cm Dobbeltvip 53 cm 44 cm GMO1-DV
62-87 cm Standard 43 cm 44 cm GMO2-ST
62-87 cm Dobbeltvip 53 cm 44 cm GMO2-DV
Godkendt efter EU-norm

Stoleserien er overholder GMP retningslinjerne og er testet af det tyske Fraunhofer Institut. 

Renrumsklasse 3 efter EN ISO 14644-1. Elektrostatisk godkendt efter EN 91340-5-1.