EU stinkskab

EU stinkskab

Pris fra 68.000,00 DKK

(ekskl. moms)

Stinkskab med motorfront og indbygget automatik

Produceres efter opgave - priserne er vejledende

Stinkskab med skyde/hejsefront med motor og autoluk

Laboratoriearbejde, der ikke kan rummes i et almindeligt stinkskab, kan udføres i vort EU-stinkskab. Fronten er lodret op åbnes med motor. Samtidig er der direkte adgang gennem skyderuder, som er håndbetjent.

 

Integreret automatik

Stinkskabets korpus er udført som et PRO-stinkskab, men den almindelige hejserude er erstattet af en elektrisk frontenhed i termolakeret aluminium og sikkerhedsglas. Fronten er forprogrammeret til en arbejdsåbning på max. 50 cm under drift. Hejseruden kan åbnes til ca. 90 cm for placering af opstillinger i skabet.

En personsensor registrerer, om der er aktivitet foran skabet. Er skabet forladt, sænker motoren hele glasfronten ned. Frontsystemet er afbalanceret med en indvendig kontravægt og kører gnidningsløst med et minimalt lydniveau.

Stinkskabet er forsynet med indbygget lys.

 

Option​​​​​​

Fronten kan leveres med forceringsluft i sideprofil og bord-airfoil. Herved styres luften mere præcist i lugeåbningen, og hovedventilationen i toppen kan reduceres. Luften indblæses ved hjælp af en ekstra ventlilator. 

 

Planlæg monteringen

NB: EU stinkskabet er pladskrævende ved installatation. Vær opmærksom på, at det er muligt at få skabet ind i bygningen og i lokalet, hvor det skal monteres. Vi kan eventuelt tilbyde at levere stinkskabet i mindre dele og opbygge det på stedet.

I lighed med øvrige stinkskabe kan EU skabet konfigureres med bordplade i forskellige materialer og el- og vvs-installationer.

Underskabe med eller uden ventilation kan indbygges.

Flowstyring og alarmer kan enten leveres indbygget eller stinkskabet kan leveres til sammenbygning med styring fra andre producenter.

Afkaststuds i toppen af skabet er Ø 315 mm eller 2 stk. Ø 250 mm afhængig af skabets bredde.

 

Kontakt os med dine ønsker til indbygning af stinkskabe i laboratoriet.

EU stinkskab med skydelåger