CircLED luplampe

CircLED luplampe

Pris fra 4.250,00 DKK

(ekskl. moms)

Professionel luplampe med hvidt LED lys
Rækkevidde 102 cm på 2-leddet arm

Vælg type

Luplampe med LED lys

Med en af vores professionelle luplamper med hvidt LED lys får du de bedste muligheder for at undersøge og hjælpe dine patienter. Den gode kombination af godt arbejdslys og et forstørrelsesglas gør dit job meget nemmere.

Luplampe 
Vores luplampe er udstyret med en 2-leddet arm, som gør det nemt at indstille lampen og giver den en rækkevidde på op til 102 cm. Lampearmen fastholder positionen, så du får et roligt billede af det forstørrede område. 

Lampens store linse på 12 cm i diameter giver et stort synsfelt og gør det nemmere at fokusere under arbejdet med små detaljer, og det kraftige hvide lys har en farvetemperatur på 5.500 Kelvin. Det svarer til dagslys på en klar dag. LED-dioderne giver lys uden varme eller anden påvirkning af omgivelserne.

En luplampe er derfor uundværlig i afgørende i situationer hvor du skal kunne se små detaljer klart og skarpt.

Du kan vælge forstørrelsesgraden som 3 diopter, som er standard, eller 5 diopter, som er en stor forstørrelse. Linsen er i formfast optisk glas. Det giver en langt større rubusthed end billigere linser i plastik. 
Lampehovedet måler 23 cm i diameter.

Nem og hurtig montering

Lampen monteres med enten vægbeslag, bordbeslag, eller på et gulvstativ. Slidtests viser, at lampen uden mærkbart slid på led eller materiale kan bevæges over 20.000 gange. Lyskilden i lampen har en levetid på min 50.000 timer. 
 

Starled loftsbeslagGulvstativ

VægbeslagVægbeslag

BordbeslagBordbeslag

CircLED er udført i lakeret stål og skal tilsluttes 230 v. Luplampen produceres i Italien, og producenten er certificeret efter TÜV UNI EN ISO 9001:2008 og UNI EN ISO 13485:2003.
StarLED1 EVO undersøgelseslampe med lysindstillingLuplampen har stort synsfelt
 
Få hjælp til at vælge de rette produkter hos Alfa-omega.dk

Hos Alfa-omega ønsker vi både at give vores kunder de bedste produkter på markedet og ikke mindst den bedste service. Hvis du har nogle spørgsmål til, hvilke produkter, der passer bedst til dine behov, så tvivl ikke med at tage kontakt til os. 

 

Hvis du har brug for en overordnet gennemgang af din klinik. kan du læse om klinikindretning her.